Welkom bij Linsta

Linsta gaat voor langetermijnrelaties en is gericht op de waardevolle samenwerking met jou als professionele vakman. Samen met Linsta word je meer gewaardeerd in de markt.

Werkomgeving Linsta
Wat Linsta BV doet

Professionals verbinden aan een groeiend netwerk

Gericht op langetermijnrelaties

Gericht op langetermijnrelaties

Linsta is gericht op een gezamenlijke groei met de vakmannen. Als volwaardige Linsta-partner krijg je veel extra voordelen en word je sterker aan marktaandeel in het vakgebied.

Experts in de marketing

Experts in de marketing

Linsta's online marketing experts zijn erop gericht om je profiel beter in beeld te krijgen bij nieuwe klanten. Wij promoten Linsta -en dus je als vakman- via internet en andere kanalen.

Een sterk imago

Een sterk imago

Linsta gaat voor betrouwbaarheid. We zijn een platform voor bedrijven die topkwaliteit leveren. Onbetrouwbare deelnemers worden onherroepelijk verwijderd van Linsta.

Innoverend

Innoverend

De online wereld verandert snel. Linsta's innovatieteam denkt bewust out-of-the-box. Er wordt continu onderzocht welke stap bijdraagt aan hét succes van onze vakmannen.

Ontzorgend

Ontzorgend

Linsta is erop gericht om je te ontzorgen. Als vakman kom je met een paar klikken in contact met je klanten. Het bespaart je tijd. Marketing of acquisitie? Dat regelt Linsta voor je!

Een snel groeiend netwerk

Een snel groeiend netwerk

Met een paar klikken ben je in contact met de klant, die een klus plaatst en interesse toont in je bedrijf. Deze klanten komen uit je regio. Met Linsta ga je per direct resultaat boeken.

Schrijf je gratis in

Kom direct in contact met nieuwe klanten en huiseigenaren uit jouw regio. Binnen zeer korte tijd verbind ons slimme match-making systeem jouw bedrijvenpagina aan nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Vervolgens kun jij kiezen bij welke klant je een offerte aanvraag wilt indienen. Ga het eens proberen, want het is alleen voor leden en vakmannen.

Ontdek hoe het werkt

Fibit
Spotify
Kaplan
Weebly
Slack
HubSpot